خرید عمده برنج طارم فجر شمال با تخفیف و ضمانت برگشت

admin admin
103 بازدید
خرید عمده برنج طارم فجر

خرید عمده برنج طارم فجر با تخفیف و ضمانت برگشت برای تضمین از اصالت کالا برای مشتریان. تخفیف ویژه برای رستوران ها اداره جات شرکت ها و بنکدران و اورگانهای دولتی( نظامی، فرهنگی و تامین اجتماعی)

خرید عمده برنج طارم فجر شمال را ارزان بخرید

خرید عمده برنج طارم فجر و برنج طارم فجر در وبسایت مرکز برنج ایران در اینجاست.

یکی از انواع برنج فجر بوده که همانند سایر ارقام این دسته محصول فراوان با کیفیت نسبتا متوسط و عطر نسبتا خوبی دارد.

به دلیل ویژگی پرمحصول بودن این برنج توضیح آن در بازار فراوان لذا قیمت آن ارزان می باشد.

برنج طارم فجر به دلیل کیفیت بالاتری که نسبت به سایر ارقام برنج فجر دارد.

یکی از برنج های محبوب و پرطرفدار در داخل کشور و نیز در کشورهای خارج می باشد.

که همواره طرفداران بخصوص خود را دارد و همچنین برنج سهم عمده ای از صادرات سالانه برنج ایرانی را به خود اختصاص می‌دهد.

جهت اطلاع از خرید عمده برنج طارم فجر و اطلاع از آخرین تغییرات قیمت برنج طارم و فجر و هاشمی شمال با مدیر فروش وبسایت مرکز برنج ایران در ارتباط باشید.

صادرات برنج ایرانی

صادرات برنج ایرانی

پخش برنج فجر در کجاست

در اینجا فجر یکی از برنج های پرمحصول و تا حدودی آروماتیک می باشد.

که برای پخت با کیفیت پیشنهاد می شود. از آنجایی که این برنج در دسته پرمحصول قرار می‌گیرد.

لذا قیمت ارزانی نسبت به انواع برنج ایرانی دارد به همین دلیل تقاضا برای دریافت و استفاده از این برنج بالا هست.

و همین اهمیت پخش برنج فجر را می‌رساند حال این سوال مطرح است که برنج فجر پر مصرف خود را از کجا تهیه کنیم.

برای پاسخ به این سوال سه راه وجود دارد یک ارتباط مستقیم با کشاورز

و تهیه برنج از شالیزارها دو ارتباط با کارخانجات برنج و تهیه برنج از آنها و سوم تهیه برنج از عمده فروشان هر شهر به مقدار لازم. لازم به ذکر است.

که عمده پخش برنج فجر در همان استان اصلی محل تولید آن یعنی استان گلستان و همچنین استان های همجوار گیلان و مازندران می باشد.

جهت تامین برنج ارگان های دولتی شرکت های پخش اداره جات با وبسایت مرکز برنج ایران همراه باشید برای ارگان ها اداره جان و شرکت ها و رستوران های بزرگ تخفیف ویژه اعمال می شود.

فروش برنج فجر

فروش برنج فجر

طرز تهیه شیر برنج

مواد لازم .دو لیوان برنج، ۸ لیوان شیر ،یک لیوان شکر، نصف لیوان خامه و گلاب به میزان لازم.

ابتدا برنج را که از قبل خیسانده ایم درون ۳ لیوان آب آب جوش می ریزیم

و زمانی که حدود یک لیوان از آب جوش باقی‌مانده باشد،

شیر را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کل آب تبخیر شود. پس از آن شکر را در نصف لیوان آب حل می کنیم

و به مخلوط شیر برنج اضافه می کنیم.

پس از آن گلاب را به شیر برنج اضافه میکنیم و هم میزنیم تا طعم گلاب کل شیربرنج را فرا بگیرد.

سپس شیر برنج داغ را در قالبی میریزیم و آن را درون یخچال میگذاریم.

 

دسته بندی برنج شمال ایران برنج فجر
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

نمادهای ما

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم
ورود به سایت