برنج فجر درجه یک ۱ چرا بخریم

برنج فجر سوزنی را چرا بخریم
امتیاز خود را ثبت کنید تا از تخفیف بهرمند شوید!!

برنج فجر درجه یک را چرا بخریم سوالی است که برای هرکسی پیش می آید اما برنج فجر درجه یک از با کیفیت ترین و ارزون ترین نوع برنج در بین برنج های ایرانی است که خرید وفروش بالایی داره و به همه شهرهای ایران تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، بندرعباس وغیره فرستاده میشه.

برنج فجر درجه یک  بخریم

برنج فجر درجه یک بخریم؟ چون از با کیفیت ترین و قیمت برنج فجر درجه یک مناسب ترین برنج در میان ارقام برنج ایرانی است این برنج از ارقام پر محصول برنج بوده ولی تمایز بسیار بالای دارد که در هیچ کدام از برنج های پر محصول دیگر پیدا نمی شود برنج فجر  درجه یک برنجی است به مانند برنج طارم که در زیر مشخصات آن را بیان می کنیم:

  • برنج فجر درجه یک عطر بشدت بالایی دارد و به مانند برنج طارم است
  • برنج فجر  خوشپخت طعم به شدت عالی دارد که با برنج طارم هیچ فرقی نداشته
  • برنج فجر معطر از با کیفیت ترین برنج های ایرانی است
  • برنج فجر اعلا در عین مرغوبیت ارزان ترین برنج بود
  • برنج فجر ری خوبی می کشد و برای مجالس و مهمانی ها عالی است

برنج فجر از میان شالیزارهای سر سبز شمال کشور کاشت و برداشت شده و در اختیار شما قرار می گیرد که برای خرید می توانید سری به لیست قیمت روز برنج فجردرجه یک بزنید.

برنج فجر درجه یک
برنج فجر درجه یک

خرید برنج فجر درجه یک

خرید برنج فجر معطر مرکز برنج ایران را بر آن داشت که اطلاعات مفید و جامعی را در مورد برنج فجر درجه یک و خرید و فروش و مهم تر از آن قیمت برنج فجر درجه یک سوزنی گرگان در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید برنج خوب را تشخیص داده و خریداری نمایید از این رو برای خرید برنج ایرانی و خرید عمده برنج فروش عمده برنج با کیفیت و مرغوب با مدیر فروش مرکز برنج ایران همراه باشید و برای کسب اطلاعات بیشتر ذر مورد به گروه بندی زیر توجه نمایید :

برنج فجر درجه یک
برنج فجر درجه یک
  • طبقه بندی براساس قوام ژل (GC) برنج

یکی از فاکتورهای مهم کنترل کیفیت در بخش کنترل کیفیت قوام ژل برنج می باشد که نشان دهنده مرغوبیت یک رقم یا واریته است.

چرا که نرم بودن و ماندگاری برنج بعد از پخت تا حد زیادی به GC وابسته است کارشناسان مرکز برنج ایران برای حصول اطمینان مرغوبیت برنج های خریداری شده ابتدا میزان GC ارقام مختلف را اندازه گیری کرده و در صورت تایید به بخش مربوطه ارجاع می دهد.

مفتخریم به شما مشتریان عزیز این اطمینان را می دهیم تمامی  برنج های فجر سوزنی موجود در سایت دارای قوام ژل ۶۰ تا ۸۰ میلی متری بوده که نشان دهنده کیفیت بالای محصول قابل عرضه می باشد.

ملاحضات                  گروه بندی                 طول حرکت ژل (میلی متر)        
پس از پخت سفت و خشک    شده  ماندگاری ندارد ژل سخت ۴۰>
پس از پخت کمی سفت و خشک می گردد و ماندگاری بیشتر از گروه الف دارد ژل متوسط ۴۱-۶۰
ماندگاری بیشتر پس از پخت دارد ژل نرم ۶۱-۱۰۰
  • طبقه بندی بر اساس درجه حرارت ژلاتینی شدن (GT)

یکی از ﻣﺸﮑﻼت ﻋﻤﺪه ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎی ﺧﺎﻧﻪ دار ﯾﺎ اﻓﺮادی ﮐﻪ در ﺣﻮﺿﻪ آﺷﭙﺰی ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ دارﻧﺪ این است که ﭼﻄﻮر ﺑﺮﻧﺞ ﻫﺎی اﯾﺮاﻧﯽ و ﯾﺎ ﺧﺎرﺟﯽ را ﭘﺨﺖ ﮐﻨﻨﺪ.

ﺑﻪ ﻃﻮری ﮐﻪ داﻧﻪ ﻫﺎی ﺑﺮﻧﺞ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻗﺪ ﮐﺸﯿﺪﮔﯽ وحالت مجلسی را به خود بگیرد در حقیقت برای رفع این مشکل ﻣﺸﺘﺮﯾﺎن ﻋﺰﯾﺰ ﺑﺎﯾﺪ آﮔﺎﻫﯽ ﮐﺎﻣل از درﺟﻪ ﺣﺮارت ژﻻﺗﯿﻨﻪ ﺷﺪن ﺑﺮﻧﺞ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﺮﻧﺠﯽ ﭼﺴﯿﻨﺪه ﯾﺎ ﺳﻔﺖ و ﺧﺸﮏ ﭘﺨﺖ ﻧﮑﻨﺪ.مرکزبرنج ایران برخود لازم می دارد.

که کلیه ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻣﻮﺟﻮد در ﺳﺎﯾﺖ را ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه درﺟﻪ ﺣﺮارت ژﻻﺗﯿﻨﻪ ﺷﺪن درج کند ﺗﺎ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎن ﻣﺤﺘﺮم ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻟﯽ آﺳﻮده ﺑﺮﻧﺞ ﻣﺪ ﻧﻈﺮ ﺧﻮد را ﻃﺒﺦ ﮐﻨﻨﺪ.

ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن ﮐﻨﺘﺮل ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺑﺮﻧﺞ  GT ﮐﻠﯿﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﻫﺎی ﻓﺠﺮ سوزنی را اﻧﺪازه ﮔﯿﺮی ﮐﺮده و ﺑﺮﻧﺠﯽ را در ﺳﺎﯾﺖ ﻗﺮار می دهند که GT آنها بین۵/۵ تا۵/۶ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.

در ﻏﯿﺮ اﯾﻦ ﺻﻮرت ﺑﺮﻧﺞ ﻓﺠﺮ درجه یک را ﺗﻘﻠﺒﯽ ﯾﺎ ﻧﺎﺧﺎﻟﺺ ﻗﻠﻤﺪاد ﮐﺮده و ﻓﺮوش آن را ﺑﻼک ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. ﺑﺮای درک ﺑﻬﺘﺮ و راﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﻤﺎ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎن ﻋﺰﯾﺰ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﮐﻠﯿﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﻓﺠﺮ درجه یک ﻣﻮﺟﻮد در سایت مرکز برنج را به مدت ۴ تا ۶ دﻗﯿﻘﻪ در آب ﺟﻮش ﺑﺠﻮﺷﺎﻧﯿﺪ و ﺳﭙﺲ آﺑﮑﺶ ﮐﻨﯿﺪ.

 

    ملاحضات            درجه حرارت ژلاتینی شدن     نمره دهی          
پایین(برنج پخت شدهه حالت چسبیده دارد)                 ۵۵-۶۹ C ۶و۷
متوسط(برنج پس از پخت نرم و مرطوب می ماند)                 ۷۰-۷۴ C ۴و۵
بالا(برنج پخته شده سفت و خشک می شود                                  ۷۴بالاتر از ۲و۳

جدول اطلاعات کیفیت برنج فجر اعلا

برنج فجر درجه یک
برنج فجر درجه یک
 دمای ژلاتینه شدن    ۶/۵(۶۰تا ۶۵ درجه سانتی گراد)
  غلظت ژل ۷۳ میلیمتر-ژل نرم(ماندگاری بیشتر پس از پخت)
آمیلوز ۲۲-(برنج پس از پخت نرم و مرطوب می ماند)
نمره دهی عطر عطر بسیار بالا
طول قبل پخت ۷/۱ میلی متر
طول بعد پخت ۱۲ میلی متر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *